Bestyrelsen

 

Erik Lange, formand

Født 1969 i Rødovre. Startede med at lave lokal TV i 1988 på Vestegnens Lokal TV. Var tilknyttet Lokal TV i Roskilde fra 1989 til 1992. Arbejder i dag på TV2 News.

Har som tekniker en stor interesse og forkærlighed for gamle analoge videomaskiner samt digitalisering af historisk materiale til bevarelse for eftertiden.

Henrik Brandt, kasserer

Født 1959 i Roskilde, og har boet i byen lige siden. Erhvervsdrivende inden regnskab og revision, bl.a. som regnskabsfører for Kanal Roskilde.

Nærer en stor interesse for byens kulturhistorie og bevarelse af denne.

Var i 2008 primus motor fra grundlæggelse af Roskilde Fugleskydningsselskabs hjemmeside, www.roskildefugleskydning.dk, og har siden været redaktør for denne. Grundlagde i 2015 Facebookgruppen “Roskilde før og nu” og har siden været administrator for gruppen.

Lise Mierca, bestyrelsesmedlem

Født 1970. Startede med at lave lokal-tv på Kanal2 i 1988, som redigeringstekniker/billedmixer og senere producer.

Har efterfølgende arbejdet med film/TV i ind- og udland. Udviklede i 1999 verdens første digitale filmlaboratorium med base i London.

Lise er desuden datter af Villy Nielsen, som var kanalchef på flere lokal-tv stationer i Roskilde fra 1984 til sin død i 2013.

Michael Sjørslev, bestyrelsesmedlem

Født 1974 i Roskilde. Tilknyttet lokal TV i Roskilde fra 1989 til 1994, først som frivillig, senere som ansat. Fra 1994 til 2000 ansat på den kommercielle del af Kanal København som daglig leder.

Medstifter af det nuværede Kanal Roskilde, aktiv som bestyrelsesmedlem og redaktør fra 1998 til 2011.

Ansat på TV 2 Danmark som teknisk projektleder.

 

Steffen Møller Pedersen, suppleant

Født i 1986 i Roskilde og bor her fortsat.

Har siden august 2016 været frivillig på Roskilde TV (som tidligere hed Kanal Roskilde), hvor jeg hver uge indtaster EPG-data på en portal til programoversigter, uploader til YouTube-kanalen, opdaterer Facebook-siden og uploader til FTP-programmet FileZilla, så udsendelserne vises på Kanal Hovedstaden.

 

Søren B. Nielsen, suppleant

Født i 1944 i København. Forhenværende Elektroinstallatør, og flyttede til Roskilde 1994. og videre til Viby i 2014.

Er “Slægt- og historie forsker”, og bestyrelsesmedlem af Ramsø Lokalhistoriske Forening, og frivillig medarbejder på Ramsøegnens LokalhistoriskeArkiv, under Roskilde Bibliotek.

Jeg vil gerne bidrage med digitalisering (bevarelse/synliggørelse) af kulturhistorien, især Roskilde og sognene rundt om. En skattekiste åbnes.

 

Henrik Birch, revisor

Født 1958 i Roskilde og har boet i byen siden.

Driver virksomheden HB Regnskab ApS, der tilbyder regnskabs- og bogholderimæssig assistance til virksomheder.

Henrik Birch har arbejde i revisions- og regnskabsbranchen siden 1977. Han er derudover aktiv i byens foreningsliv.

 

Henrik Dyrvig, revisorsuppleant

Født 1965 i Fredericia og har boet i Tune siden 1995. Ansat ved Banedanmark som ansvarlig for regler for kørsel på jernbanen.

Er aktiv i byens foreningsliv, hvor ikke mindst Roskilde Garden gennem årene har nydt godt af hans flid og ansvarlighed.